Mesemondó Barnabás meséi

Változások előszele

2016. április 16. - Mesemondó Barnabás

Bevallom, kissé izgatottan írom e sorokat. Igen... Izgatottan, és várakozással telve. Ez az utolsó előtti bejegyzés. Még egy lesz, és ennyi, nincs több. Itt legalábbis nem.

Megszűnik a blog? Nem! Csak elköltözik és megújul!

Jövő héten ez a blog csak digitális útjelzőtáblának marad meg, mutatni, hogy Mesemondó Barnabás hova költözött. De addig még van pár nap, addig nézzük át, mikre lehet számítani a jövőben.

Milyen lesz az új honlap?

Az első észrevétel az lehet majd, hogy az új honlapon tartalmasabb lesz a blog. Eddig csak a mesékre koncentráltam, és csak facebookon osztottam meg néha-néha érdekes dolgokat mesékkel kapcsolatban. Ez változni fog.

Április végétől rendszeresen írok nem csak meséket, de mesékkel kapcsolatos cikkeket is. Lesz szó például arról, hogy mitől is mese a mese, milyen hasonlóságok vannak a modern és a klasszikus mesék között, és milyen különbségek.

Ezentúl betekintést engedek majd jobban a saját életembe is - már ami még a mesékkel kapcsolatos. Szeretném, ha nem csak egy távoli mesemondó lennék, hanem egy barát, akire lehet számítani. Továbbra is szívesen válaszolok levelekre, és tervezek élő találkozót is.

Mik lesznek még?

Több tervem van, egyelőre csak azokat mondom, amik már biztosak.

  • Április második felében indul az új honlap, új arculattal!
  • Májusban megjelenik a Pompi kedvenc meséi című e-könyv. benne 10+1 mesével! A leggyorsabb érdeklődők bónusz tartalmat is kapnak mellé, részletek májusban.
  • Május végén gyereknap, amire már most készülök. Gyereknap alkalmából egyedi meglepetést készítek, remélem, hogy tetszeni fog nektek :)

Pár nap múlva jön az utolsó bejegyzés, benne a linkkel az új honlapra. Addig is mesés napokat!

mmb_b_k_l.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenmese.blog.hu/api/trackback/id/tr428631592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása