Ajándékozz mesét!

2015. december 07. - Mesemondó Barnabás

Milyen jó meglátni a felderülő mosolyt gyermeked vagy kedves barátod arcán, amikor rájön, hogy a mese, amit épp olvas, Róla szól!

Milyennek szokták leírni a tökéletes ajándékot? Azt tartod annak, ami egyedi, Rólad szól. Ami nem romlik meg az idő múlásával. Ami maradandó. Amit bármikor elővehetsz, hogy megnézd, és felidézi a meghitt hangulatot és a szebbnél szebb emlékeket. Ami nem fakul meg, mondhatni örökké tart.

Mi lenne mesésebb ajándék, mint maga a mese?

A mesék egész életünk során elkísérnek minket. Kiskorunkban a mesék nyugtatnak meg, és szárnyakat adnak fantáziánknak. Amint egy picit is tudunk beszélni, már mi magunk is mesélünk. Amikor csodás történetet, mesét hallunk, mindig odafigyelünk, ha tehetjük.

Legyünk kicsik vagy nagyok, szomorúak vagy vidámak, lányok vagy fiúk: A mesék összekötnek minket. Ha valakinek jót szeretnél, kérdd meg, hogy meséljen magáról. Ha pedig tényleg közel szeretnéd magadhoz tudni, mondj neki egy mesét Te magad, ami Róla szól!

Melegen ajánlom neked bármelyik „Szívből jövő mese” csomagot, ha…
…imádod látni a mosolyt szeretteid arcán.
…Te szeretnél lenni a legszuperebb szülő, vagy legfigyelmesebb barát.
…vagy akár csak annyira szereted Te is a meséket, hogy magad is meglepnéd vele :)

Nem neked való ez…
…ha Te magad is írsz meséket, mert akkor mindenképp arra bátorítalak, hogy Te magad írjál a szeretteidnek is.

„Szívből jövő mese” csomagok

boritek_szivvel.png

Sok mesében szerepel a varázslatos 3-as szám. Ezért most 3 „Szívből jövő mese” csomag közül is választhatsz:

Hatalmas szív csomag – 3990 Ft

 • 3 instrukciót megadhatsz a mesével kapcsolatban (szereplők, cselekmény, pl. „A főszereplő legyen Kara, a plüss kenguru”)
 • Képeket is küldhetsz, hogy Barnabás láthassa, kinek szól a mese, és akár azt is, hogy kik a szereplők – pl. hogy néz ki Kara, a plüss kenguru
 • Ezek alapján Barnabás ír neked egy minimum fél oldalas, maximum egy oldalas mesét, amit pdf formátumban fogsz megkapni e-mail útján.

Ölelő szív csomag – 6990 Ft

 • 5 instrukciót megadhatsz a mesével kapcsolatban (szereplők, cselekmény, pl. „A főszereplő legyen Kara, a plüss kenguru”)
 • Képeket is küldhetsz, hogy Barnabás láthassa, kinek szól a mese, és akár azt is, hogy kik a szereplők – pl. hogy néz ki Kara, a plüss kenguru
 • Ezek alapján Barnabás ír neked egy minimum egy oldalas, maximum két oldalas mesét, amit pdf formátumban fogsz megkapni e-mail útján.
 • AJÁNDÉK: Hamarosan megjelenik Mesemondó Barnabás első könyve, és amint elérhetővé válik, Te ingyen meg fogod kapni az e-book verzióját!

Szárnyaló szív csomag – 9990 Ft

 • 7 instrukciót megadhatsz a mesével kapcsolatban (szereplők, cselekmény, pl. „A főszereplő legyen Kara, a plüss kenguru”)
 • Képeket is küldhetsz, hogy Barnabás láthassa, kinek szól a mese, és akár azt is, hogy kik a szereplők – pl. hogy néz ki Kara, a plüss kenguru
 • Ezek alapján Barnabás ír neked egy minimum két oldalas mesét, amit pdf formátumban fogsz megkapni e-mail útján.
 • AJÁNDÉK: Hamarosan megjelenik Mesemondó Barnabás első könyve, és amint elérhetővé válik, Te ingyen megkapod az e-book verzióját!
 • PLUSZ AJÁNDÉK: Amint a nyomdából is kijön (várhatóan az ebook verzió után pár hónappal), ingyen kapsz egy dedikált példányt Mesemondó Barnabás első könyvéből!

 

Fontos: Ha Születésnapra, Névnapra, vagy egyéb megadott időre szeretnél mesét, akkor legalább egy héttel előtte vedd fel a kapcsolatot Mesemondó Barnabással.

Megrendelés és a mese megírásának menete

 1. Írj egy e-mailt a mesemondo.barnabas@gmail.com e-mal címre!
  Ebben írd meg, hogy melyik csomagot rendeled meg. Már ekkor megírhatod a kéréseidet, elképzeléseidet is a mesével kapcsolatban. Mellékelten küldhetsz képet a szereplő(k)ről is, hogy Barnabás még jobban ráhangolódhasson a Te mesédre.
  Kérlek, mellékeld az elérhetőségedet is, hogy hol érhetünk el, ha még bármi kérdés felmerülne. Ha nem a Te nevedről fog érkezni az átutalás, akkor kérlek, azt is írd meg, hogy milyen névről érkezik majd.
 2. Utald át az összeget a lent megadott bankszámlaszámra. A közleménybe írd be, hogy "mese Barnabástól"
 3. Amikor az átutalt összeg megérkezik, e-mailben elküldjük neked a számlát, pdf formátumban, és te kinyomtathatod.
 4. Mesemondó Barnabás felveszi veled a kapcsolatot, és pontosítjátok, hogy milyen elképzeléseid vannak a meséről.
 5. Amint elkészül a mese, Barnabás elküldi neked e-mailen keresztül.

Csillogó szemek garancia

Ha a mese nem adja meg az őszinte mosolyon túl még a csillogó szemeket is, akkor jelezd Barnabás felé, és ő kérdés nélkül, ingyen ír neked egy másik mesét!
Ha a második mese sem váltja ki a várt eredményt, akkor Barnabás sűrű bocsánatkérés mellett visszaadja a pénzedet, és reméli, hogy azért még maradhattok barátok.

 

A megrendelő e-mail elküldésével és a választott csomag árának átutalásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket

I. Jogi háttér

 1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
 2. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
 3. A szerződést a megrendelő e-mail elküldésével és az összeg átutalásával Varga Béla egyéni vállalkozóval kötöd.
  (2011 Budakalász, Hargita utca 36., Adószám: 67425424-1-33, e-mail: bela@kreativtanacsadas.hu)
 4. A számlázás menete: A számlát elektronikus formában, emailben küldjük. A számla hivatalossá válik, amint a megrendelő kinyomtatja. A nyomtatási művelet a megrendelő felelőssége. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
 5. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet: kapcsolat@mindenmese.hu
 6. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület (1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.)
 7. A szolgáltatás ára bruttó 3.990, 6.990, illetve 9.990, forint (alanyi adómentes), a választott csomagtól függően. 
 8. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, hostcontact@megacp.com 

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem rendeltél!):
Banki átutalás vagy befizetés:
Varga Béla
FHB Bank 18100002-00076553-11010016

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben
A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. 
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a kapcsolat@mindenmese.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a mese elkészülése ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a mese elkészülte UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik. Ugyanakkor a Csillogó Szemek garancia érvényes, a fent leírt módon.

IV. Szerzői és szomszédos jogok

Mesemondó Barnabás minden írása, hangfelvétele, és a Mesemondó Barnabáshoz tartozó minden arculati és hangulati elem – ide értve az oldalon megjelent írásokat és anyagokat részleteiben és egészében is –, Varga Béla szellemi és szerzői jogi, kiadói tulajdonát képezi.

V. Elérhetőségek

barnabas@mindenmese.hu  – 06 70 419 0251 (Varga Béla)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenmese.blog.hu/api/trackback/id/tr598145542